Der er ikke noget som Danmark om sommeren.

Den danske natur om sommeren skal opleves og nydes, og det er der heldigvis rigtigt mange gode muligheder for. En sommerferie i den danske natur, kan byde på mange gode naturoplevelser, og der er også mange muligheder for forskellige aktiviteter på campingpladser rundt omkring i Danmark.

En ferie i den danske natur kan både skabe ro, afslapning og nærvær, og den kan også byde på vilde aktiviteter og fysiske oplevelser. På en ferie i den danske natur kan du både tage på vandreture og nyde den smukke natur, du kan tage på kajakture, cykle på mountainbike, og du kan også nyde freden og roen og bare gå en tur eller ligge og nyde sommervejret.

Kom tæt på naturen med en campingferie

En campingferie er en rigtig god mulighed for at komme ud og opleve den danske natur, og her vil man ofte komme ned i et helt andet gear end normalt. Når man er sammen ude i naturen, er man sammen på en helt anden måde, end normalt, og det giver tit nogle gode snakke og et særligt nærvær.
Det er især noget, børn elsker, og det er derfor oplagt at tage på sommerferie i naturen sammen med sine børn.

Ferie i det fri

Hvis I vælger at tage på camping og holde ferie i det fri, vil der mange steder være gode muligheder for forskellige aktiviteter. På en campingferie kan du for eksempel tage på vandre- eller klatreture, du kan svømme i havet eller søer, du kan tage på cykelture, sejlture og meget andet afhængigt af, hvor du vælger at campere.
Få mere information om cykelture rundt i Danmark:
Denmarkbybike »
Ontrail »

Der er masser af muligheder for at få en både rolig og afslappende ferien, og en aktiv og oplevelsesrig ferie i naturen. På Nivå Camping er der rigtigt mange gode muligheder for sjove og dejlige oplevelser i naturen. Campingpladsen er omgivet af smuk natur med vand og skov. I skoven er der en naturpark med søer, stier og broer, og der er også et rigt fugleliv.
Ved vandet kan du sejle, bade og solbade. På selve campingpladsen er der søer og vandløb og en smuk udsigt over vandet. Hos os bestemmer du selv, hvor du gerne vil campere, og her er der også mulighed for at lave bål og grille.

Kom tæt på skov og vand

Elsker du at holde ferie tæt på skov og vand? Så er en campingferie i naturen måske lige noget for dig. En campingferie i naturen kan være et rigtigt dejligt afbræk fra hverdagen, hvor du kan komme ud og være en del af naturen.
En campingferie tæt på skov og vand giver rige muligheder for forskellige aktiviteter og oplevelser. Det kan både være aktiviteter som sejlture, vandretur eller cykelture, og en ferie i naturen kan også byde på afslapning, ro og nærvær. Her kan man ligge og kigge på naturen, lave bål og snobrød eller tage en lur i solen.

​En ferie i naturen tæt på skov og vand er oplagt at tage på med familien, da det er en rigtig god måde at være sammen på. Når man er i naturen falder der automatisk en ro på, og det giver en nærhed, som især børnene elsker.

Hyggelige naturoplevelser

​Hvis du gerne vil holde en ferie i naturen tæt på skov og strand, er Nivå Camping et oplagt sted at campere. Campingpladsen ligger i et attraktivt område af Nordsjælland, og her er rige muligheder for en spændende ferie, eller en ferie med ro, nærvær og afslapning.

Nivå Camping på Nordsjælland byder på en hyggelig naturoplevelse tæt på skov og vand, hvor du både kan bade, sejle, vandre og meget andet. Der er mange gode naturoplevelser i vente i blandt andet den skov, der ligger op til campingpladsen. Her er der et rigt fugleliv, og en meget smuk natur, som giver en dejlig ro.

Kun 30 km fra centrum af København

Hvis du også gerne vil opleve noget udover naturen, er der også muligheder for udflugter til for eksempel Fredensborg Slot og Kronborg Slot i Helsingør, og storbylivet med caféer, museer og restauranter i København, ligger heller ikke fjernt. Campingpladsen ligger kun 30 km fra centrum af København, og der er tog- og busafgange flere gange i timen til København.

Hos os er der god mulighed for forskellige sjove aktiviteter i naturen sammen med familien eller vennerne. Vi har et aktivitetsudvalg, som arrangerer lege, spil, sport, underholdning, turneringer og andre former for hyggeligt og socialt samvær. Du kan se vores aktivitetskalender for hver sæson, så du kan se, hvilke aktiviteter der er i den periode, hvor du camperer hos os. Alle aktiviteter er for alle køn og alle aldre.

Hold sommerferie i naturen

Elsker du også natur, frisk luft og god tid? Så er en sommerferien i naturen nok lige noget for dig, og hvordan gør man det bedre end en tur på camping? På en campingferie kommer man ned i et helt andet tempo, og der kommer med stor sandsynlighed en helt anden ro og afslappethed over stemningen, end der er derhjemme normalt.
En sommerferie i naturen med familien er en rigtig god mulighed for at være sammen på en nærværende og afslappende måde, hvor der er god tid til at lave noget sammen, og få talt mere sammen om de dybere ting, man måske ikke får talt om i hverdagen.

Naturen er godt for sjælen, og når man er i naturen vil man ofte få en ro til at se andre perspektiver og muligheder i livet. En ferie i naturen kan på den måde være et rigtigt godt afbræk fra hverdagen, hvor hele familien eller vennerne kan samles og få noget kvalitetstid sammen.​​

Camping i grønne oplevelser

Der er mange gode muligheder for at holde ferie i naturen, og hvis du finder et godt sted at campere, kan der være mange gode muligheder for diverse aktiviteter. Når man laver aktiviteter ude i naturen, vil man ofte blive træt på en helt anden, dejlig måde, end hvis man havde været inde, fordi den friske luft og bevægelse er godt for kroppen og sindet.
En ferie i naturen kan både indeholde klatreture, vandreture, badeture, cykelture, sejlture og alt muligt andet. Der er masser af muligheder for at opleve og være aktiv, og der er mindst ligeså gode muligheder for bare at slappe af og få en masse ro.

På en ferie i naturen er der netop plads til bare at lægge sig i græsset og kigge op i træerne eller himlen, til at sove i solen eller drikke the i teltet om aftenen og lytte til regnen mod teltdugen.

Flotte landlige oplevelser

Hvis du godt kunne tænke dig at komme på sommerferie i naturen, er der rigtigt gode muligheder for at campere i naturskønne omgivelser. Nivå Camping på Nordsjælland ligger i flotte, landlige omgivelser tæt på både strand og strandenge. Campingpladsen ligger op mod en skov med en naturpark med søer, stier og broer.

Her er der gode muligheder for naturoplevelser, og der er et rigt fugleliv. På selve campingpladsen er der søer og vandløb, og der er en smuk udsigt over søen. På Nivå Camping bestemmer du selv, hvor du gerne vil campere, og her er der også mulighed for at lave bål og grille.

Hvor finder du os?

Hvis du gerne vil på ferie tæt ved skov og strand, er du altid velkommen til at kontakte os, og du er også meget velkommen til at kigge forbi campingpladsen og se vores faciliteter og fornemme stemningen. Vi glæder os til at høre fra dig.​

Hvis du søger overnatning i Nordsjælland, er du meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker at booke en teltplads eller hytte.​