Praktiske information ved leje af standplads:

Ankomst: Pladsen er klar til indflytning fra kl. 14.00 på ankomstdagen, og skal forlades senest kl. 12.00 på afrejsedagen medmindre andet er aftalt.

Bemærk: Receptionen har lukket mellem kl. 12.00 og 14.00 i højsæsonen.

Der kan være andre åbningstider i lavsæsonen, se opslag udenfor Receptionen.

Sen ankomst: det er muligt at ankomme indtil kl. 22.00, hvor bommen lukker.

Reservation af plads: det er muligt at reservere en plads. Det er gratis, men vi forventer at man afbestiller pladsen i god tid, hvis man af en eller anden grund ikke har tænkt sig at anvende reservationen

Booking af hytter og mobile homes:

Bookes der med mere end 2 mdr. til ankomst, betales depositum 14 dage efter reservation (typisk en nats pris), restbeløb betales 1 mdr. før ankomst. Et indbetalt depositum tilbage betales ikke, ved annullering af lejen. Et indbetalt restbeløb tilbage betales ikke, ved annullering af lejen.

Bookes der med under 1 mdr. til ankomst, betales hele beløbet 7 dage efter reservation. I dette tilfælde tilbagebetales beløbet ikke, ved annullering af lejen.

Bookes der med under 14 dage til ankomst, betales hele beløbet på reservationsdatoen. I dette tilfælde tilbagebetales beløbet ikke, ved annullering af lejen.

Ved afrejse før tid sker der igen godtgørelse af lejen.

Afbestilling

Afbestilling: ønskes afbestilling af booking skal dette gøres skriftligt pr. mail: info@nivaacamping.dk

Husk: check mulighederne for at tegne en afbestillingsforsikring hos dit forsikringsselskab, hvis uønsket tab vil undgås. Den SKAL dække kør-selv-ferie, og den skal tegnes inden betaling af depositum. Kontakt dit forsikringsselskab for yderlige oplysninger.

https://taenk.dk/test-og-forbrugerliv/ferie-og-fritid/foer-rejsen/afbestillingsforsikring

Praktiske information ved leje af hytter og mobile homes:

Ankomst: Hytten/ mobile homet er klar til indflytning fra kl. 14.00 på ankomstdagen, og skal forlades i rengjort stand senest kl. 10.00 på afrejsedagen. Det er muligt at tilkøbe slutrengøring. Dette skal gøres senest dagen før afrejse.

Bemærk: Receptionen har lukket mellem kl. 12.00 og 14.00 i højsæsonen.

Der kan være andre åbningstider i lavsæsonen, se opslag udenfor Receptionen.

Sen ankomst: det er muligt at ankomme indtil kl. 22.00, hvor bommen lukker.

Ved ankomst senere end kl. 22.00 kan man aftale, at nøglen sættes i døren, og man parkere bilen på parkeringspladsen, og går op til hytten/ mobile homet.