Shelter 5,6 m2
PIG-ME shelter, der er dansk designet,  er 5,6 m2 med plads til max. 2 personer. Loftshøjden er 125 cm.

En unik campingsuite oplevelse ude i naturen.

Et lækkert dansk designet luksus shelter for max. 2 personer, hvor komforten er i top.
Lækre tykke springmadrasser, lys, indlagt strøm så mobiltelefonen kan oplades, eller man kan sætte det medbragt køletaske til.
Mulighed for at aflåse shelteret, så alle ejendele opbevares trygt.

Shelterne har en lille overdækket terrasse, hvor man kan sidde samt sætte sit fodtøj under, inden man lægger sig ind i shelteret.

Shelterne er isoleret så de holder regn, varme og kulde ude for et optimalt indeklima. Vi anbefaler, at sætte døren på hasp om natten for at minimere kondens. Det er IKKE muligt at åbne døren udefra, når haspen er sat på.

Ved at booke et shelter på en campingplads får man sikkerhed for, at der ikke er optaget, når man ankommer, samtidig er der toiletfaciliteter og bad til rådighed.

Shelteret er til rådighed fra kl. 14.00 på ankomstdagen,  og skal forlades senest kl. 11.00 på afrejsedagen, med mindre andet aftales med Receptionen.

Prisen er inkl. strøm.

Shelter 5,6 m2
PIG-ME shelter, der er dansk designet, er 5,6 m2 med plads til max. 2 personer. Lofthøjden er 125 cm.

En unik campingsuite oplevelse ude i naturen

Weekend getaway for naturelskere med hang til luksus.

Det er ikke kun en luksus overnatning, men en total oplevelse for dem, der ønsker en god nats søvn kombineret med en naturoplevelse.  Der serveres en let morgenmad.

Tag køletasken med eller bestil take away. Vi hjælper gerne. 

Der står en parkgrill til rådighed ved siden af den hyggelige terrasse, som ligger tæt på shelterne. Kul kan købes i kiosken eller medbringes. Optændingsblokke udleveres gratis.
Der vil være bord-/ bænke-sæt til fri afbenyttelse.

En unik overnatningsmulighed hvor man selv bestemmer prisen afhængig af temperament og forkælelse.

Du er velkommen til at ringe på (+45) 49 14 52 26, hvis du overvejer at tage på camping på Nordsjælland. Så hjælper vi dig til at booke den helt rigtige sommerferie for lige netop dig og din familie eller dine venner​.