Camping i smukke omgivelser

Nivå Camping ligger midt i Nordsjællands smukke natur. Campingpladsen er placeret i udkanten af Lave Skov, kun 800 meter fra Nivå Strandpark og lystbådehavnen.

Det er en ideel beliggenhed, hvis du søger overnatning i Nordsjælland og gerne vil være tæt på både strand og skov. Herfra er det nemt at besøge Nordsjællands mange seværdigheder, fra de majestætiske kongeslotte Kronborg og Fredensborg over verdenskunst på Nivågaard Samlingen.
Fra campingpladsen er det også nemt at tage toget til København eller båden til historiske og naturskønne Hven.

Hos Nivå Camping bestræber vi os på at give plads til det hele, hvad enten I ønsker en aktiv familieferie eller tilbagelænet afslapning. Vores mission er at skabe de bedste rammer for en vellykket ferie for både børn og voksne, der ønsker at opleve Kongernes Nordsjælland og holde en velfortjent pause fra hverdagen.

Overnatning tæt på naturen

Vi tilbyder overnatning i hjertet af Nordsjælland. Campingpladsen er placeret nær sø og vandløb, og der er frit valg af teltpladser såvel som flere forskellige typer hytter.

Vi har både små hytter til de gæster, der ønsker en enkel og naturnær ferieoplevelse, samt større hytter og veludstyrede mobilehomes til de gæster, der gerne vil kombinere campingoplevelsen med hverdagens bekvemmeligheder.

Området bugner af spændende aktiviteter, og har I brug for inspiration til en aktiv ferie, er I velkomne til at spørge os. Ud over at tilbyde Nordsjællands bedste campingovernatning har vi også et aktivitetsudvalg, der afholder konkurrencer, sport og spil for at dyrke det sociale samvær på campingpladsen.

Hvor finder du os?

Vores campingplads ligger lige ved Lave Skov, 30 km fra Rådhuspladsen i København og lige i nærheden af Strandvejen. Der er kun 800 meter fra Nivå Bugt, hvor der er rige muligheder for at fiske, bade eller sejle.

Hvis du søger overnatning i Nordsjælland, er du meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker at booke en teltplads eller hytte.​