Hvor ligger klatreparken?

Klatreparken ligge på Nivå Camping´s arealer. Benyt venligst indkørslen ved bommen.
Ved spørgsmål kan man henvendes sig i Receptionen på Nivå Camping eller direkte hos Nivå Klatrepark, som har tilholdssted på pladsen overfor Receptionen. Se efter skiltet ”Til-Tops”.

Hvor lang tid tager det at klatre?

Det er meget individuelt og afhænger af alder og fysisk form. Men forvent at bruge omkring 1 til 2 timer på at gennemføre begge baner. Det er muligt at følge de klatrende fra jorden rundt i det meste af klatreparken.

Hvor lang tid har man i Klatreparken?

Indenfor åbningstiden må man som udgangspunkt være i Klatreparken så længe man har lyst. Dog tages der forbehold for mange bookinger. Har man booket tid udenfor almindelig åbningstid har man 2 timer i alt – hvilket er passende til at nå begge baner igennem.

Nivå Klatrepark

Følger der en instruktør med rundt?

Når du ankommer til Klatreparken bliver du mødt af en uddannet instruktør, der hjælper med udstyret samt giver instruktion til udstyr og sikkerhed. Herefter sendes du ud på en lille øvelsesbane, hvor der er mulighed for at træne de ting, du skal kunne, inden du bliver sendt ud på de store baner.

Instruktøren går rundt på jorden, og kan kontaktes ved spørgsmål, gode råd, eller hvis der er brug for hjælp.
Instruktøren går ikke rundt oppe på banen sammen med dig, men er aldrig mere end et råb væk.

Hvordan booker og betaler jeg?

Du kan booke direkte til finn@til-tops.dk eller på telefon nr. 2361 5646 alternativ gennem Nivå Camping.

På de faste åbningstider behøver man ikke booke en tid, men kan bare komme.
Vi tager imod de fleste typer kort, mobilepay og så tager vi naturligvis også imod kontanter.

Hvor finder du os?

Vores campingplads ligger lige ved Lave Skov, 30 km fra Rådhuspladsen i København og lige i nærheden af Strandvejen. Der er kun 800 meter fra Nivå Bugt, hvor der er rige muligheder for at fiske, bade eller sejle.

Hvis du søger overnatning i Nordsjælland, er du meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker at booke en teltplads eller hytte.​